SITE
Corjuconihuis · 31 december 2019

Juconi is een samenwerking gestart met Stichting Care4More. De stichting zet zich in voor het leven en het welzijn van kansarme kinderen op het vlak van gezondheid, voorlichting en preventie. Dit met de filosofie om een toereikende hand te bieden voor kinderen op een (betere) toekomst. Zij zijn immers de toekomst.

Care4More

In april 2020 starten de drie mannen van Stichting Care4More aan een geweldige uitdaging, Mission Panamerica! Tijdens deze missie reizen de heren per auto vanaf Prudhoe Bay in Alaska helemaal naar Ushuaia in Argentinië. Onderweg bezoeken zij diverse projecten, met als doel kansarme kinderen in die landen een betere toekomst te bieden. Medio april/mei zullen zij ons Corjuconi-huis bezoeken.

 

Een veilige fietsroute

 

Op dit moment zamelt Stichting Care4More al geld in voor onze kinderen, om de kinderen een fiets te kunnen schenken, waarmee ze veilig naar school kunnen fietsen. Omdat de kinderen en hun families zich zelf geen degelijk vervoersmiddel kunnen veroorloven en het openbaar vervoer te duur is, komen de kinderen niet, niet op tijd of vermoeid aan op school vanwege de lange route die ze lopend hebben af moeten leggen. We zijn ontzettend blij dat Stichting Care4More de kinderen en jongeren wil aanmoedigen en motiveren om elke dag naar school te gaan en uiteindelijk hun diploma te behalen en zo als volwaardig lid mee te kunnen doen in de maatschappij.

 

We wensen Hugo, Jurmick en Michael heel veel plezier en succes tijdens dit avontuur! Wil je meer weten over deze uitdaging of dit project steunen? Bezoek dan de website van Care4More. 

Delen op:

Meer Nieuws & Verhalen

Nalatenschap maakt Diana’s droom waar
26 maart 2020

Het is hartverwarmend dat onze donateurs de toekomst van onze kinderen in Latijns-Amerika dusdanig belangrijk vinden, dat zij onze stichting bedenken in hun nalatenschap. Door zo'n nalatenschap heeft Diana Marcela de kans gekregen om een opleiding te volgen tot tandarts.

Lees Verder
Juconi 25 jaar
27 februari 2020

Met de komst van het jaar 2020 zijn we niet alleen aan een nieuw decennium begonnen, maar staan we ook aan de start van ons jubileumjaar.

Lees Verder
Nieuwe uniformen
29 januari 2020

Help jij ook mee om 42 nieuwe uniformsets bij elkaar te sparen? Een kleine bijdrage maakt voor een straatkind de komende jaren al het verschil.

Lees Verder