SITE
Corjuconihuis · 31 december 2019

Juconi is een samenwerking gestart met Stichting Care4More. De stichting zet zich in voor het leven en het welzijn van kansarme kinderen op het vlak van gezondheid, voorlichting en preventie. Dit met de filosofie om een toereikende hand te bieden voor kinderen op een (betere) toekomst. Zij zijn immers de toekomst.

Care4More

In april 2020 starten de drie mannen van Stichting Care4More aan een geweldige uitdaging, Mission Panamerica! Tijdens deze missie reizen de heren per auto vanaf Prudhoe Bay in Alaska helemaal naar Ushuaia in Argentinië. Onderweg bezoeken zij diverse projecten, met als doel kansarme kinderen in die landen een betere toekomst te bieden. Medio april/mei zullen zij ons Corjuconi-huis bezoeken.

 

Een veilige fietsroute

 

Op dit moment zamelt Stichting Care4More al geld in voor onze kinderen, om de kinderen een fiets te kunnen schenken, waarmee ze veilig naar school kunnen fietsen. Omdat de kinderen en hun families zich zelf geen degelijk vervoersmiddel kunnen veroorloven en het openbaar vervoer te duur is, komen de kinderen niet, niet op tijd of vermoeid aan op school vanwege de lange route die ze lopend hebben af moeten leggen. We zijn ontzettend blij dat Stichting Care4More de kinderen en jongeren wil aanmoedigen en motiveren om elke dag naar school te gaan en uiteindelijk hun diploma te behalen en zo als volwaardig lid mee te kunnen doen in de maatschappij.

 

We wensen Hugo, Jurmick en Michael heel veel plezier en succes tijdens dit avontuur! Wil je meer weten over deze uitdaging of dit project steunen? Bezoek dan de website van Care4More. 

Delen op:

Meer Nieuws & Verhalen

De Colombiaanse keuken
17 januari 2020

Om jullie te laten genieten van alle lekkere recepten die Colombia te bieden heeft, hebben we samen met de kinderen uit het Corjuconihuis een kookboek samengesteld.

Lees Verder
Een nieuwe eetzaal
31 december 2019

Onlangs heeft Juconi bijgedragen aan de renovatie van een eetzaal voor hulpbehoevende kinderen in Argentinië.

Lees Verder
Halloween 2019
31 oktober 2019

Ook in Colombia wordt Halloween gevierd.

Lees Verder