SITE

Succesverhaal Ana Maria

Van straatkind tot powervrouw: Ana Maria maakt het waar. Dankzij het studiefonds van Juconi kon zij een studie Rechten volgen en wist zij haar diploma in 2014 met succes te behalen. Haar doel is om een vooraanstaande advocaat/jurist worden en haar kennis van rechten van de mens (en kinderen in het bijzonder) voor ons Corjuconi-huis en de kinderen te kunnen inzetten.

 

Zo helpen wij een kind, en helpt het kind ons en de andere kinderen weer verder. Dát is de kracht van de Juconi-methode.

Delen op:
Jennifer
02 juli 2019

Er was een tijd dat Jennifer Renteria rondzwierf over de straten van Palmira Valle. Nu is ze afgestudeerd als fysiotherapeute en begeleidt ze de kinderen in het Corjuconihuis met lichamelijke oefeningen. Die oefeningen zijn van groot belang voor de kinderen om een gezond lichaam te krijgen en te houden.

Lees Verder
John Steven
02 juli 2019

Het verhaal van John Steven Montoya laat zien dat er zeker hoop is voor straatkinderen. Na de middelbare school heeft hij het toelatingsexamen gedaan voor de studie Industrieel Ontwerp en hoopt hij nu toegelaten te worden aan de Nationale Universiteit. Een flinke stap voor iemand die eerder op straat rondhing en hierdoor niet naar school ging.

Lees Verder
Julian Pineda
02 juli 2019

Ontmoet Julián: een ijverige en ondernemende jongen die met de hulp van Juconi en zijn Padrino een universitaire titel heeft mogen behalen. Als kind is hij opgenomen in het Corjuconihuis, waardoor hij wegbleef van de straat en de ruimte heeft gekregen zich te ontwikkelen tot een zelfstandige adolescent.

Lees Verder