SITE

Vul het formulier in en ontvang het voorproefje van het kookboek! 

Maak kennis met de smaken van Colombia

 

Mmmm zodra je de keuken van het Corjuconihuis binnenstapt komen de lekkerste geuren je tegemoet. Dagelijks krijgen de kinderen een gezonde, gevarieerde en vooral ook lekkere maaltijd voorgeschoteld. Dat is zeer belangrijk voor hun gezondheid én toekomst, want als ze te eten krijgen hoeven ze hier niet meer op straat om te bedelen.

 

Colombia is rijk aan groente, granen, bonen en fruit. Hiermee worden de heerlijkste gerechten klaargemaakt. Je verwacht het misschien niet, maar Colombia kent een aantal verrukkelijke (traditionele) recepten. Van gevulde aardappelen (Papas rellenas) tot kip met kokosmelk (Pollo con leche de coco); liefhebbers van koken en eten komen zeker wel aan hun trekken in Colombia.

 

Om jullie ook te laten genieten van alle lekkere recepten die Colombia te bieden heeft, hebben we samen met de kinderen uit het Corjuconihuis een kookboek samengesteld. De kinderen hebben hun favoriete gerechten met ons gedeeld, waarna wij ze vertaald en samengevoegd hebben in dit kookboek. Wil jij ook kennismaken met de Colombiaanse keuken? Laat dan je gegevens achter en download gratis een voorproefje van het kookboek met daarin enkele van de recepten!

 

Wil je liever het complete kookboek kopen en daarmee de kinderen in het Corjuconihuis steunen? Bestel dan hier jouw kookboek

 

Eet smakelijk!

 

Recept kookboek kip

Vraag hier gratis een preview van het kookboek aan!

 

Je telefoonnummer wordt alleen gebruikt om je eenmalig te informeren over het kookboekje en het werk van Juconi, en zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

 

 

 

 

Cover Juconi preview kookboek