SITE

De smaken van Colombia in een kookboek

Wil jij de Colombiaanse keuken ontdekken? Colombia is rijk aan groente, granen, bonen en fruit, waarmee de heerlijkste gerechten worden klaargemaakt. Je verwacht het misschien niet, maar Colombia kent een aantal verrukkelijke (traditionele) recepten. Van zoete rijstpudding (Arroz de leche) tot kip met limoen en honing (Pollo al limón y miel); liefhebbers van koken en eten worden in Colombia niet teleurgesteld.

 

Ook in het Corjuconihuis wordt goed gekookt. Wie de keuken van het Corjuconihuis binnenstapt wordt verwelkomt door de lekkerste geuren. De kinderen krijgen dagelijks een gezonde, gevarieerde en vooral ook lekkere maaltijd voorgeschoteld. Dat is essentieel voor hun gezondheid én toekomst. Ze hoeven namelijk niet meer op straat om eten te bedelen als er in het Corjuconihuis al een warme maaltijd op hen wacht.

 

Met ons kookboek kun jij nu ook genieten van alle lekkere recepten die Colombia te bieden heeft. Hiervoor hebben we de kinderen uit het Corjuconihuis naar hun lievelingsgerechten gevraagd. Deze gerechten hebben we vervolgens vertaald en gebundeld, zodat jij voor slechts €12,50 dit kookboek kunt aanschaffen! Hiermee ontvang je niet alleen ruim 20 Colombiaanse recepten, maar help je ook nog eens de kinderen in het Corjuconihuis.

 

Plaats je bestelling via het formulier en krijg je eigen exemplaar van het kookboek toegestuurd!

 

Eet smakelijk!

 

 

Betaalwijze*
Bedrag *
Jouw informatie*

 

 

 

Recept Colombiaans

Juconi zorgt ervoor dat kansarme kinderen die in Latijns-Amerika op straat leven weer kunnen bouwen aan een toekomst. We bieden hen onderdak, een warme maaltijd en scholing.

Word Amigo en draag bij aan een eerlijke toekomst voor straatkinderen