SITE
Nieuws · 17 januari 2020

Colombia is rijk aan groente, granen, bonen en fruit. Hiermee worden de heerlijkste gerechten klaargemaakt. Je verwacht het misschien niet, maar Colombia kent een aantal verrukkelijke (traditionele) recepten. Om jullie ook te laten genieten van alle lekkere recepten die Colombia te bieden heeft, hebben we samen met de kinderen uit het Corjuconihuis een kookboek samengesteld.

Gratis preview

De kinderen hebben hun favoriete gerechten met ons gedeeld, waarna wij ze vertaald en samengevoegd hebben in een kookboek. Van gevulde aardappelen (Papas rellenas) tot kip met kokosmelk (Pollo con leche de coco); liefhebbers van koken en eten worden in Colombia niet teleurgesteld.

 

Om jou kennis te laten maken met deze keuken, kun je hier een gratis voorproefje van dit kookboek downloaden. Hierin staan enkele recepten.

 

Kookboek

Wil je liever het complete kookboek kopen en daarmee de kinderen in het Corjuconihuis steunen? Bestel dan hier jouw complete kookboek

 

 

Delen op:

Meer Nieuws & Verhalen

Nalatenschap maakt Diana’s droom waar
26 maart 2020

Het is hartverwarmend dat onze donateurs de toekomst van onze kinderen in Latijns-Amerika dusdanig belangrijk vinden, dat zij onze stichting bedenken in hun nalatenschap. Door zo'n nalatenschap heeft Diana Marcela de kans gekregen om een opleiding te volgen tot tandarts.

Lees Verder
Juconi 25 jaar
27 februari 2020

Met de komst van het jaar 2020 zijn we niet alleen aan een nieuw decennium begonnen, maar staan we ook aan de start van ons jubileumjaar.

Lees Verder
Nieuwe uniformen
29 januari 2020

Help jij ook mee om 42 nieuwe uniformsets bij elkaar te sparen? Een kleine bijdrage maakt voor een straatkind de komende jaren al het verschil.

Lees Verder