SITE
Nieuws · 17 januari 2020

Colombia is rijk aan groente, granen, bonen en fruit. Hiermee worden de heerlijkste gerechten klaargemaakt. Je verwacht het misschien niet, maar Colombia kent een aantal verrukkelijke (traditionele) recepten. Om jullie ook te laten genieten van alle lekkere recepten die Colombia te bieden heeft, hebben we samen met de kinderen uit het Corjuconihuis een kookboek samengesteld.

Gratis preview

De kinderen hebben hun favoriete gerechten met ons gedeeld, waarna wij ze vertaald en samengevoegd hebben in een kookboek. Van gevulde aardappelen (Papas rellenas) tot kip met kokosmelk (Pollo con leche de coco); liefhebbers van koken en eten worden in Colombia niet teleurgesteld.

 

Om jou kennis te laten maken met deze keuken, kun je hier een gratis voorproefje van dit kookboek downloaden. Hierin staan enkele recepten.

 

Kookboek

Wil je liever het complete kookboek kopen en daarmee de kinderen in het Corjuconihuis steunen? Bestel dan hier jouw complete kookboek

 

 

Delen op:

Meer Nieuws & Verhalen

De lockdown in Colombia duurt voort
08 juli 2020

Kort nadat Nederland in een intelligente lockdown kwam te zitten, volgde de strenge lockdown in Colombia. Inmiddels is in Colombia al maandenlang sprake van een complete lockdown die nu wéér verlengd is t/m 15 juli.

Lees Verder
25-jarig jubileum Juconi
22 juni 2020

Juconi is opgericht op 25 juli 1995. Dit betekent dat we dit jaar 25 jaar bestaan. Helaas gaat onze feestelijke benefietavond niet door, maar we willen u toch even meenemen in de 25 jaar dat we bestaan. Bekijk wat we in al die jaren met uw hulp hebben bereikt.

Lees Verder
Hulp voor Colombiaanse kinderen tijdens corona
05 mei 2020

Door deze crisis weten we dat solidariteit met elkaar in het leven het allerbelangrijkste is. Laten we daarom samen een arm om de straatkinderen in Colombia heen slaan. Ze hebben je nodig! Juist nu.

Lees Verder