SITE
Projecten · 29 januari 2020

Een kast vol schone kleding lijkt voor ons zo gewoon, maar is voor straatkinderen absoluut niet vanzelfsprekend. Een groot deel van de straatkinderen bezit slechts enkele vuile en versleten kledingstukken. Zodra de kinderen aankomen bij ons in het Corjuconihuis, stappen ze daarom direct onder de douche en krijgen ze een schoon uniform aan.

Juconi uniform

Help jij mee?

Inmiddels is het ruim 10 jaar geleden dat we deze uniformen hebben aangeschaft en zijn ze echt aan vervanging toe. Dag in dag uit zijn ze namelijk gedragen en van kind op kind overgegaan. 

Help jij ook mee om 42 nieuwe uniformsets bij elkaar te sparen? Een kleine bijdrage maakt voor een straatkind de komende jaren al het verschil.

Jij kiest wat je doneert; wordt het een handdoekenset, t-shirt, broek of een uniformpakket? 

 

Doneer nu! 

Samen werken we aan een hoopvolle toekomst voor straatkinderen in Latijns-Amerika! 

Delen op:

Meer Nieuws & Verhalen

De lockdown in Colombia duurt voort
08 juli 2020

Kort nadat Nederland in een intelligente lockdown kwam te zitten, volgde de strenge lockdown in Colombia. Inmiddels is in Colombia al maandenlang sprake van een complete lockdown die nu wéér verlengd is t/m 15 juli.

Lees Verder
25-jarig jubileum Juconi
22 juni 2020

Juconi is opgericht op 25 juli 1995. Dit betekent dat we dit jaar 25 jaar bestaan. Helaas gaat onze feestelijke benefietavond niet door, maar we willen u toch even meenemen in de 25 jaar dat we bestaan. Bekijk wat we in al die jaren met uw hulp hebben bereikt.

Lees Verder
Hulp voor Colombiaanse kinderen tijdens corona
05 mei 2020

Door deze crisis weten we dat solidariteit met elkaar in het leven het allerbelangrijkste is. Laten we daarom samen een arm om de straatkinderen in Colombia heen slaan. Ze hebben je nodig! Juist nu.

Lees Verder