SITE
Projecten · 29 januari 2020

Een kast vol schone kleding lijkt voor ons zo gewoon, maar is voor straatkinderen absoluut niet vanzelfsprekend. Een groot deel van de straatkinderen bezit slechts enkele vuile en versleten kledingstukken. Zodra de kinderen aankomen bij ons in het Corjuconihuis, stappen ze daarom direct onder de douche en krijgen ze een schoon uniform aan.

Juconi uniform

Help jij mee?

Inmiddels is het ruim 10 jaar geleden dat we deze uniformen hebben aangeschaft en zijn ze echt aan vervanging toe. Dag in dag uit zijn ze namelijk gedragen en van kind op kind overgegaan. 

Help jij ook mee om 42 nieuwe uniformsets bij elkaar te sparen? Een kleine bijdrage maakt voor een straatkind de komende jaren al het verschil.

Jij kiest wat je doneert; wordt het een handdoekenset, t-shirt, broek of een uniformpakket? 

 

Doneer nu! 

Samen werken we aan een hoopvolle toekomst voor straatkinderen in Latijns-Amerika! 

Delen op:

Meer Nieuws & Verhalen

Nalatenschap maakt Diana’s droom waar
26 maart 2020

Het is hartverwarmend dat onze donateurs de toekomst van onze kinderen in Latijns-Amerika dusdanig belangrijk vinden, dat zij onze stichting bedenken in hun nalatenschap. Door zo'n nalatenschap heeft Diana Marcela de kans gekregen om een opleiding te volgen tot tandarts.

Lees Verder
Juconi 25 jaar
27 februari 2020

Met de komst van het jaar 2020 zijn we niet alleen aan een nieuw decennium begonnen, maar staan we ook aan de start van ons jubileumjaar.

Lees Verder
De Colombiaanse keuken
17 januari 2020

Om jullie te laten genieten van alle lekkere recepten die Colombia te bieden heeft, hebben we samen met de kinderen uit het Corjuconihuis een kookboek samengesteld.

Lees Verder