SITE
Nieuws · 20 augustus 2019

Volgend jaar bestaat Juconi 25 jaar en dat vieren wij alvast met een nieuwe website en huisstijl!

Juconi in een nieuw jasje!

Al sinds de oprichting in 1995 heeft Juconi het logo met de drie poppetjes. Het logo is destijds ontworpen met als doel te pronken bovenaan ons briefpapier, op de enveloppen en op onze nieuwsbrieven. De laatste jaren merkten we dat het huidige logo minder goed te gebruiken was bij onze online uitingen waar verschillende soorten afmetingen en type logo’s voor nodig zijn. Begin dit jaar zijn wij daarom met een vormgeefster aan de slag gegaan om het logo en onze huisstijl in een nieuw jasje te steken. Grote kans dat jij ons nieuwe logo al meerdere keren voorbij hebt zien komen!

Net als het logo, paste onze oude website niet meer goed bij deze tijd. De online wereld verandert namelijk snel! In combinatie met onze nieuwe huisstijl was dit dan ook de aanleiding om een nieuwe website te bouwen. Tijd voor nog meer verandering dus!

We hebben de kosten uiteraard zo laag mogelijk gehouden. Het besluit om een nieuw logo en een nieuwe website te nemen is er zeker niet een die lichtvoetig is genomen. We merkten dat veel nieuwe of potentiële donateurs onze stichting niet kenden of oubollig over vonden overkomen. Vooral de jongere doelgroep vond ons sterk verouderd, en vond ons goede doel daarom minder ‘aantrekkelijk’ om aan te doneren. Onze nieuwe huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid en de verbinding die men met onze stichting voelt, waardoor onze groep donateurs idealiter zal groeien. Hierdoor hopen wij dus uiteindelijk nog meer straatkinderen in Latijns-Amerika te helpen aan een hoopvolle toekomst!

Het was eventjes wennen, maar wij zijn erg blij met onze nieuwe website en huisstijl. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat je het ons weten?

Delen op:

Meer Nieuws & Verhalen

De lockdown in Colombia duurt voort
08 juli 2020

Kort nadat Nederland in een intelligente lockdown kwam te zitten, volgde de strenge lockdown in Colombia. Inmiddels is in Colombia al maandenlang sprake van een complete lockdown die nu wéér verlengd is t/m 15 juli.

Lees Verder
25-jarig jubileum Juconi
22 juni 2020

Juconi is opgericht op 25 juli 1995. Dit betekent dat we dit jaar 25 jaar bestaan. Helaas gaat onze feestelijke benefietavond niet door, maar we willen u toch even meenemen in de 25 jaar dat we bestaan. Bekijk wat we in al die jaren met uw hulp hebben bereikt.

Lees Verder
Hulp voor Colombiaanse kinderen tijdens corona
05 mei 2020

Door deze crisis weten we dat solidariteit met elkaar in het leven het allerbelangrijkste is. Laten we daarom samen een arm om de straatkinderen in Colombia heen slaan. Ze hebben je nodig! Juist nu.

Lees Verder