SITE
Nieuws · 20 augustus 2019

Volgend jaar bestaat Juconi 25 jaar en dat vieren wij alvast met een nieuwe website en huisstijl!

Juconi in een nieuw jasje!

Al sinds de oprichting in 1995 heeft Juconi het logo met de drie poppetjes. Het logo is destijds ontworpen met als doel te pronken bovenaan ons briefpapier, op de enveloppen en op onze nieuwsbrieven. De laatste jaren merkten we dat het huidige logo minder goed te gebruiken was bij onze online uitingen waar verschillende soorten afmetingen en type logo’s voor nodig zijn. Begin dit jaar zijn wij daarom met een vormgeefster aan de slag gegaan om het logo en onze huisstijl in een nieuw jasje te steken. Grote kans dat jij ons nieuwe logo al meerdere keren voorbij hebt zien komen!

Net als het logo, paste onze oude website niet meer goed bij deze tijd. De online wereld verandert namelijk snel! In combinatie met onze nieuwe huisstijl was dit dan ook de aanleiding om een nieuwe website te bouwen. Tijd voor nog meer verandering dus!

We hebben de kosten uiteraard zo laag mogelijk gehouden. Het besluit om een nieuw logo en een nieuwe website te nemen is er zeker niet een die lichtvoetig is genomen. We merkten dat veel nieuwe of potentiële donateurs onze stichting niet kenden of oubollig over vonden overkomen. Vooral de jongere doelgroep vond ons sterk verouderd, en vond ons goede doel daarom minder ‘aantrekkelijk’ om aan te doneren. Onze nieuwe huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid en de verbinding die men met onze stichting voelt, waardoor onze groep donateurs idealiter zal groeien. Hierdoor hopen wij dus uiteindelijk nog meer straatkinderen in Latijns-Amerika te helpen aan een hoopvolle toekomst!

Het was eventjes wennen, maar wij zijn erg blij met onze nieuwe website en huisstijl. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat je het ons weten?

Delen op:

Meer Nieuws & Verhalen

Halloween 2019
31 oktober 2019

Ook in Colombia wordt Halloween gevierd.

Lees Verder
Het belang van omgaan met leeftijdsgenoten
26 juli 2019

Eén van de pijlers van Juconi is het stimuleren van voormalig straatkinderen om weer om te gaan met…

Lees Verder
Zet je in voor kansarme straatkinderen
17 april 2019

Koningsdag komt eraan! Weet jij al wat je gaat doen? Terwijl veel mensen hier in Nederland feestvieren en over de .…

Lees Verder