hoop voor straat- en zwerfkinderen Home   Sitemap   Zoeken   Links   Contact   
twitter facebook hyves
u bent hier: nederlands  » help mee  » word donateur
Word donateur

Wilt u dat wij het werk van Juconi blijven voortzetten en uitbreiden, dan hebben wij uw financiële steun hier hard bij nodig!

Natuurlijk zijn wij altijd erg blij met giften. U kunt deze bijschrijven op rekening: NL21 INGB 0000 0040 07 op naam van:  JUCONI HOOP STRAAT ZWERFKINDEREN te Den Haag.

Wilt u het werk van Juconi permanent steunen dan kunt u donateur worden van onze stichting. U geeft ons dan een machtiging waarmee u een eigen gekozen bedrag per maand, jaar of een andere frequentie doneert. Een automatische machtiging is niet alleen veel goedkoper dan een acceptgiro, maar ook zijn wij zo verzekerd van een vaste bron van inkomsten. Als u donateur bent steunt u het gehele werk van Juconi.

Lijkt het u leuk om ·Padrino· te worden en zo één specifiek kind uit één van onze tehuizen te steunen, kijk dan bij "Steun Plan Padrino" voor meer informatie.

Hier vindt u onze brochure "Erfrecht in Beweging".

Heeft u interesse om donateur te worden dan kunt u zich inschrijven op de website of bellen naar 070- 365 56 50. U ontvangt vervolgens een machtigingskaart thuis.


Nieuwsbrief
Op de hoogte blijjven van alle projecten en acties van Juconi?
  naam
e-mailadres

 
Tel.: 070 -3655650
Email: info@juconi.nl
 
 
 
Keurmerk Goede Doelen
 
 
NU doneren