hoop voor straat- en zwerfkinderen Home   Sitemap   Zoeken   Links   Contact   
twitter facebook hyves
u bent hier: nederlands  » nieuws  » oud nieuws
Oud Nieuws
 
De stortregens van Colombia in beeld.
dinsdag 26 april 2011 - De stortregens van La Ni?a in Colombia kostten dit jaar al aan minstens 86 mensen het leven. In totaal kregen 2,8 miljoen mensen ermee te maken in de afgelopen twaalf maanden.
 
Stortregens eisen tientallen levens in Colombia
donderdag 21 april 2011 - In Colombia heeft het regenseizoen, gelinkt aan het weerfenomeen La Nina, al aan minstens 69 mensen het leven gekost. Er is een veertigtal gewonden geteld, en dertien mensen zijn vermist, zegt het Rode Kruis. Meer dan 66.000 mensen zijn getroffen.
 
Oranje fietstocht in Colombia
woensdag 20 april 2011 - Een lange sliert van honderden oranje geklede fietsers in de Colombiaanse hoofstad Bogot?. De Nederlandse ambassade in Colombia organiseerde alvast een Hollandse dag naar aanleiding van de komende viering van Koninginnedag.
 
Hevige regenval teistert Colombia
vrijdag 3 december 2010 - Colombia heeft het buitenland om humanitaire hulp gevraagd vanwege de stortregens die het land al maanden teisteren. Het Colombiaanse ministerie van Buitenlandse zaken stuurde donderdag (lokale tijd) een hulpverzoek naar alle diplomatieke posten in de hoofdstad Bogota.
 
Wint Jody Bernal Timboektoe?
vrijdag 24 september 2010 - Kijk hier de aflevering terug waarin Jody Bernal samen met Fleur Mignon het Tros-tv-spel Timboektoe speelt tegen Wesley Klein en Danny Froger!
 
Jody Bernal speelt tv-spel voor Juconi!
vrijdag 17 september 2010 - Maandag 20 september speelt Jody Bernal samen met Fleur Mignon (ex-KUS-zangeres) het nieuwe Tros-tv-spel Timboektoe.
 
Koop een boek bij YouBeDo.com!
dinsdag 28 juli 2009 - Koop uw boek(en) nu via YouBeDo.com en doneer automatisch 10% van de prijs aan Juconi.
 
Sponsorloop in de krant!
donderdag 11 juni 2009 - De sponsorloop die de kinderen en jongeren van Stichting Vr Welzijn op 13 mei hebben gelopen, heeft een vermelding gekregen in de wijkkrant van Loosduinen.
 
Sponsorloop van de kinderen van Stichting Vr Welzijn
maandag 25 mei 2009 - Op woensdag 13 mei 2009 hebben de kinderen en jongeren van Stichting Vr Welzijn in Den Haag een sponsorloop gehouden in het Bokkefortpark in Loosduinen.
 
Marathon Rotterdam groot succes!
maandag 25 mei 2009 - Op 5 april 2009 heeft Jurgen Schouten de Fortis Marathon Rotterdam gelopen.
 
Jurgen goes Marathon Rotterdam
vrijdag 20 maart 2009 - Jurgen wordt gesponsord door diverse bedrijven. Kijk hier voor een overzicht!
 
Jurgen goes Marathon Rotterdam
vrijdag 20 maart 2009 - Op 5 april 2009 zal Jurgen Schouten de Fortis Marathon in Rotterdam lopen. De opbrengsten van deze sportieve uitdaging komen ten goede aan Juconi.
 
Bezoek aan het Corjuconi-tehuis in Palmira, Colombia.
vrijdag 13 maart 2009 - Juconi-medewerkster Viola Heijnen geeft een indrukwekkende impressie van haar bezoek aan het Corjuconi-tehuis in Palmira, Colombia.
 
juconi heeft hyves
woensdag 21 januari 2009 - Sinds vandaag heeft juconi hyves! http://juconi.hyves.nl
 
Kinderen van Corjuconi maken lied ter ere van hun tweede thuis
woensdag 21 januari 2009 - De kinderen van Corjuconi hebben samen met hun leraar een lied geschreven en gemaakt te ere van Het corjuconi huis.
 
Dias Latinos in Amersfoort een succes
dinsdag 19 augustus 2008 - Afgelopen weekend waren de Dias Latinos in Amersfoort. Juconi stond hier met een kraam om aandacht te vragen voor de straat- en zwerfkinderen in Latijns-Amerika.
 
Dias Latinos
dinsdag 5 augustus 2008 - In het weekend van 16 en 17 augustus zal Juconi met een kraam op het Latijns-Amerikaanse muziekfestival in Amersfoort staan.
 
Jody Bernal bezoekt Juconi in Colombia
donderdag 16 augustus 2007 - Op 24 juni was het eindelijk zover; Jody Bernal reisde af naar Colombia! Als de ambassadeur van Juconi moest hij uiteraard een kijkje nemen bij onze tehuizen in zijn geboorteland. Met eigen ogen heeft hij het werk van Juconi kunnen aanschouwen en uiteraard werd hij feestelijk door de kinderen ontvangen.
 
Bouw 2e etage Corjuconi tehuis
vrijdag 3 augustus 2007 - Bij het Corjuconi tehuis wordt druk verbouwd. Aangezien de huidige ruimte te klein is wordt er een tweede etage gebouwd, zodat er nog meer kinderen kunnen worden opgevangen.
 
Jody Bernal gaat op bezoek bij de kinderen in Colombia
dinsdag 22 mei 2007 - Op 24 juni zal Jody Bernal voor Juconi afreizen naar Palmira Valle in Colombia.
 
The Hague Jazz was een groot succes!
dinsdag 22 mei 2007 - Op 18 en 19 mei vond voor de eerste keer het The Hague Jazz festival plaats in het World Forum Convention Centre in Den Haag.
 
Jody Bernal pimpt auto voor Juconi - het resultaat!
vrijdag 27 april 2007 - Op vrijdag 20 april was de uitzending te zien waarbij Jody Bernal een Golf heeft gepimpt voor Juconi tot een compleet verchroomde auto. Benieuwd naar het resultaat?
 
Jody Bernal pimpt auto voor Juconi
vrijdag 20 april 2007 - Op vrijdag 20 april zal Jody Bernal tijdens het programma De Grote Beurt een auto pimpen waarbij de opbrengst naar Juconi gaat.
 
Juconi heeft een nieuwe website
donderdag 19 april 2007 - De website van Juconi is vernieuwd. De website heeft een nieuw, vrolijk en colombiaans tintje gekregen.
 
Vijf marathonlopers liepen voor Juconi in New York!
woensdag 18 april 2007 - Op 13 decemer kreeg Juconi een cheque met een flinke donatie uit handen van vijf marathonlopers uit s-Gravenzande.
 
Feestje voor Juconi!
woensdag 18 april 2007 - Op 7 februari heeft studentenvereniging Tipcy van de opleiding IBMS aan de Avans Hogeschool in Breda een feest georganiseerd, waarbij zij geld hebben ingezameld voor Juconi.
 
Koop een cd van Juconi, voor Juconi!
woensdag 18 april 2007 - Houdt u van muziek en wilt u tegelijkertijd Juconi steunen, koop dan een cd opgenomen door de kinderen uit ons Corjuconi tehuis in Colombia!
 
The Hague Jazz ondersteunt Juconi!
woensdag 18 april 2007 - Tijdens het The Hague Jazz festival op 18 en 19 mei zal Juconi aanwezig zijn met een eigen kraampje!
 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijjven van alle projecten en acties van Juconi?
  naam
e-mailadres

 
Tel.: 070 -3655650
Email: info@juconi.nl
 
 
 
Keurmerk Goede Doelen
 
 
NU doneren